Početna > Novosti > 2019 > Akcija 5 +1 gratis samo još do 31. 12. 2019!

Akcija 5 +1 gratis samo još do 31. 12. 2019!

 

Dragi roditelji!

Obavještavamo vas da akcija vjernosti Novalac "5 + 1 gratis" završava krajem 2019. godine.

Svim vjernim kupcima Novalaca koji do spomenutog do datuma obave kupovinu poklonit ćemo besplatnu limenku mliječne hrane Novalac.

Kako do poklona?

U apoteci upitajte za karticu za sakupljanje pečata. Kada sakupite 5 računa i pečata, pokažite karticu farmaceutu, koji će vam predati besplatan proizvod mliječne hrane Novalac.

Posebna ponuda važi isključivo za kupovinu u apotekama u Bosni i Hercegovini do 31. 12. 2019. Računi za Novalac kupljen na drugim mjestima neće se uvažavati. 

Popunjenu karticu vjernosti za kupovine u 2019. godini možete koristiti do kraja januara 2020.

Kako do nagrade po koncu akcije?

Od sada nadalje pokloni i iznenađenja čekaju vas u Klubu Novalac. Srdačno vas pozivamo da nas upoznate i pridružite nam se! Članstvo je besplatno, a dobit ćete i poklon dobrodošlice.

Nova ili povećana familija donosi brojne izazove i pitanja. Praktične odgovore potražit ćemo u mjesečnim obavijestima gdje nas čekaju zanimljivi članci, korisni savjeti i pravi recepti.

Roditelji koji su povezani u Klubu Novalac imaju pristup knjižici Prva godina dojenčeta koja pomaže nakon rođenja bebice, kod najčešćih početnih problema, boljeg shvatanja potreba djeteta i govori o prehrani u prvoj godini života.

UČLANI SE U KLUB