Otkrijte naše proizvode Otkrijte naše
proizvode

Isprobaj Novalac prenatalne kapsule BESPLATNO!
Ispuni obrazac, naruči besplatan uzorak na kućnu adresu i isprobaj proizvod.

⁠Naruči sada >>

Planiraš trudnoću?
Trudna si? Upravo si rodila?

Odaberi svoj period i otkrij korisne sadržaje koje smo pripremili za tebe u saradnji s priznatim stručnjacima. Dostupni su najbolji proizvodi za tebe i tvoju bebu.

Preporučujemo proizvod

Preporučujemo proizvod

  • Novalac prenatalne kapsule

Visokokvalitetne Novalac prenatalne kapsule

Količina svakog sastojka u Novalac prenatalnim kapsulama pažljivo je odabrana, tako da ih ginekolozi i korisnice prepoznaju kao jedan od najboljih proizvoda za žene koje planiraju trudnoću te trudnice i dojilje.

Više

Priprema za trudnoću – briga za pravilan razvoj dojenčeta započinje puno prije začeća

Briga za pravilan razvoj dojenčeta započinje puno prije začeća Briga za novorođenče ne započinje tek onda kad se rodi, nego već puno ranije, prije njegovog začeća.

Više

Abeceda neophodnih vitamina u trudnoći

Vitamini A, B, C i D. Danas na tržištu postoji mnogo vitamina za trudnoću, a osim ove abecede vitamina, važno je da ovi suplementi sadrže i odgovarajuću količinu minerala i masnih kiselina

Više

Proizvodi za mamu i bebu

Uz naše Novalac prenatalne kapsule sva tri magična razdoblja su bezbrižna. S našim širokim izborom Novalac proizvoda, također se brinemo o svim mališanima do 3. godine starosti, uključujući i one s probavnim problemima ili alergijama."

Poučni sadržaji

Grupa stručnjaka je pripremila brojne teme u kojima odgovaraju na najčešća pitanja o začeću, trudnoći i početnom periodu materinstva.

Trudna sam

Trudna sam

Osjećaj kada postaneš svjesna da u tebi raste novi život jednostavno je neprocjenjiv! Pred tobom su prekrasni mjeseci! Šta će se događati u trudnoći, kako se pripremiti za trudnoću i poslije za porođaj, koje su prehrambene smjernice u trudnoći samo su neke od tema koje će dobro doći svakoj budućoj mami i riješiti mnoge trudničke neugodnosti.

Pročitaj više