Početna > Novosti > 2018 > Posebna ponuda – duplo pakovanje mliječne hrane Novalac 2 s poklonom

Posebna ponuda – duplo pakovanje mliječne hrane Novalac 2 s poklonom

U ponudi je duplo pakovanje mliječne hrane Novalac 2 s nježnim gelom Lipikar Syndet AP+.

Novalac 2 prelazna mliječna hrana je primjerena za dojenčad stariju od 6 mjeseci. Sadrži sve bjelančevine, masti, ugljikohidrate, aminokiseline, vitamine i minerale koji su dojenčetu potrebne za zdrav razvoj i rast.

Prednosti mliječne hrane Novalac 2:

  • • Dodane omega-3 i omega-6 masne kiseline doprinose normalnom razvoju mozga i vida dojenčadi
  • • Izvor vitamina D (za normalan rast i razvoj kostiju dojenčadi), C, E, K1 i biotina
  • • Izvor kalcija

Novalac nudi čitavu liniju proizvoda, od univerzalne do posebno prilagođene mliječne hrane za najčešće probavne smetnje dojenčadi s kojima se susreću u prvoj godini života.

LIPIKAR SYNDET AP+gel za pranje tijela od 100 ml je poklon uz kupovinu Novalaca 2. Gel je iznimno nježan i koža ga dobro podnosi. Formulacija proizvoda pruža optimalnu bezbjednost tako da se ovaj proizvod može koristiti i na koži sklonoj atopijskom dermatitisu od prvog dana života. Testiran je na novorođenčadi kroz kliničko ispitivanje i pod kontrolom pedijatara. Ne sadrži mirise, sapun ni parabene. Za novorođenčad, djecu i odrasle.

U ovoj limitiranoj ponudi koja je dostupna isključivo u apotekama povezali smo mliječnu hranu najviše kvalitete Novalac s vrhunskom njegom osjetljive kože La Roche-Posay Lipikar.