Početna > Novosti > 2017 > POKLON uz dvostruko pakovanje Novalac 2

POKLON uz dvostruko pakovanje Novalac 2


Za naše cijenjene kupce pripremili smo posebnu ponudu – dvostruko pakovanje mliječne hrane Novalac 2 (2 x 400 g) s vlažnim maramicama Violeta (56 kom.)*. Dvostruko pakovanje Novalac 2 s poklonom možete kupiti u svim apotekama.


Novalac 2 prijelazna mliječna hrana je primjerena za dojenčad od navršenih 6 mjeseci života. Sadrži sve bjelančevine, masti, ugljikohidrate, aminokiseline, vitamine i minerale koji su dojenčetu potrebni za razvoj i rast. Sva mliječna hrana Novalac je vrhunskog kvaliteta i proizvedena je u skladu s evropskim i međunarodnim smjernicama.Nove, još mekše i nježnije Violeta Water care baby maramice su poklon uz kupovinu dvije limenke mliječne hrane Novalac 2.
Maramice Violeta Water Care sadrže 99% pročišćene vode, koja se zbog najvišeg stepena čistoće koristi u medicinske svrhe. Osim vode drugi prirodni sastojak je ekstrakt nordijske kupine, koja štiti i jača kožu te je dubinski hidratizira. Nordijska kupina ima dva puta više vitamina C od limuna, a ulje iz sjemenke nordijske kupine bogato je kiselinama omega-3 i omega-6 te vitaminima A i E.

*Akcija traje do isteka zaliha.