Početna > Novosti > 2015 > Duplo pakovanje Novalac 2 s poklonom

Duplo pakovanje Novalac 2 s poklonom

U apotekama u Bosni i Hercegovini naći ćete posebno duplo pakovanje mlijeka Novalac 2 (2 x 400 g) uz koje smo na poklon dodali čarapice za mališane s dekoracijom dražesne žirafe.

U apotekama u Bosni i Hercegovini naći ćete posebno duplo pakovanje mlijeka Novalac 2 (2 x 400 g) uz koje smo na poklon dodali čarapice za mališane s dekoracijom dražesne žirafe. Čarape su već pakovane u paketu, dostupne su u dvije veličine (17–19 ili 20–22), a boje su bijela, plava, žuta, zelena ili narandžasta.


Sva mliječna hrana Novalac plod je saradnje vrhunskih stručnjaka i proizvedena u skladu s evropskim i međunarodnim smjernicama. Vrhunskog je kvaliteta i sadrži sve sastojke koji su dojenčetu nužno potrebni za zdrav razvoj i rast. Prilagođena je različitim potrebama dojenčadi.

Novalac 2 prijelazna mliječna hrana primjerena je za dojenčad stariju od 6 mjeseci. U to doba povećavaju se potrebe dojenčeta za bjelančevinama. Još uvijek je veoma važan dovoljan unos masnih kiselina koje dojenčetu osiguravaju odgovarajući razvoj vida i mozga. Univerzalna mliječna hrana Novalac 2 ima sličan sastav kao majčino mlijeko. Sadrži sve bjelančevine, masti, ugljikohidrate, aminokiseline, vitamine i minerale koji su dojenčetu potrebne za zdrav razvoj i rast.

Požurite s narudžbom jer je količina akcijskog pakovanja ograničena!