Biti mama znači otkrivati svijet skroz novim očima. Sve je novo, puno toga radim i osjećam prvi put. Ljubav, briga, sreća, utjeha, igra.

Svom mališanu želim dati samo najbolje.
I uspijeva ti. Dan za danom.

Zajedno 15 godina

I za Novalac vrijedi samo najbolje. Sigurnost, visoki kvalitet i klinički potvrđena efikasnost. Uz Novalac je već izraslo 140.000 mališana. Neki među njima sada su već pravi tinejdžeri! Nema ljepšeg od pogleda na sretnu mamu koja prati svoje dijete kako zdravo raste.

Zajedno nam uspijeva. Dan za danom. Već 15 godina!

Zajedno

Hvala vam što nam vjerujete i zajedno s nama gradite »mliječnu stazu Novalac«. Za vas smo povodom 15. godišnjice Novalaca pripremili dosta lijepih iznenađenja.

Poklon prilikom kupovine

Simpatičan siperak za bebu

Novalac se već 15 godina svojom paletom proizvoda brine za zdrav razvoj i rast dojenčadi. Povodom proslave godišnjice kod svake vaše kupovine Novalaca dobijate za dijete na poklon simpatičan siperak za bebu.

Izaberite svoj Novalac
Poklon prilikom kupovine

Klub Novalac

Drage trudnice i mame!

Za vas smo pripremili nove i zanimljive sadržaje, korisne savjete, recepte… Pridružite nam se u roditeljskom Klubu Novalac.

Učlani se u Klub
Učlani se u Klub Novalac
Zajedno 15 godina

Važna obavijest: Majčino mlijeko najbolja je hrana za dojenčad. Mliječne formule primjenjuju se samo po preporuci stručnjaka s područja medicine, farmacije ili prehrane, odnosno druge stručne osobe koja je odgovorna za brigu o majci i djetetu.